március 01

Óvodai felvételi - „Nyitva van az Aranykapu, csak bújjatok rajta!”

Óvodánk a 2018/19-es tanévben is fogadja az óvodás korú gyermekeket.
Fontosnak tartjuk, hogy a szülők fő vonalaiban ismerjék a Waldorf-pedagógia által kínált embertani képet és az ehhez igazított nevelést.
Ebben az évben az alábbi, a Waldorf-pedagógiát és az óvodánkat, iskolánkat bemutató több előadásból álló találkozást kínáljuk az érdeklődőknek, ahol megismerhetik intézményünket.

2018. február 24. (szombat)
WALDORF NAP


ÓVODÁRA HANGOLÓ RENDEZVÉNY LEENDŐ ÓVODÁSOKNAK
helyszín: Aranyhal Waldorf Óvoda és Iskola, Dunakömlőd

2018. március 11. (vasárnap) 10-11 h
Óvodára Hangoló

Összejövetelünk célja a szeretetteljes, nyugodt együttlét.
A világ felé forduló kisgyerekeknek olyan körülményeket teremtünk, melyek lehetővé teszik, hogy egy közösséggel való találkozás gyengéden történhessen.
Programunkon a ritmusosság, a nyugalom és a biztonság megteremtését, valamint a Waldorf óvodapedagógia művészeti eszközeivel való ismerkedés lehetőségét tartjuk szem előtt.


FELVÉTELI FOLYAMAT

Óvodánkba a jelentkezési lapok leadása folyamatos, ezt követően Szülői beszélgetésekre kerül sor - melynek során a családok először találkoznak Pedagógusainkkal, majd a Fenntartó és a Szülői Kör képviselőivel. Ezek után kezdődik a gyermek óvodás élete.

2018. április 26-27.: Beiratkozás napja

JELENTKEZÉSI LAP, mely kérdéssorból áll, elérhető személyesen az előadásokon, vagy letölthető a honlapról ITT.
A megírt jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk. Ezután a felvételi pontos napjairól és időpontjairól a családokat e-mailben, telefonon vagy személyesen értesítjük.

Ezt követően egy-egy beszélgetést, ismerkedést tartunk a szülőkkel, majd megismerkedünk a gyermekükkel is. Így születik döntés a felvételről. Az erről szóló értesítést e-mailben, vagy levélben, postai úton küldjük ki.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!