május 24

Vár a Waldorf!

Örömmel értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy az 1.-2.-3. osztályokba a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk 2017. június 30-ig.

Az óvodai beiratkozás és a várólistáinkra való feliratkozás folyamatos.
Jelentkezési lap elérhető ITT.

Iskolánk a 2017/18-as tanévben egy első osztállyal gyarapodik tovább, valamint más iskolákból átjelentkező diákokat is fogad a jövő évi 2. és 3. osztályába.


Az 1. osztályba való felvételhez szükséges, hogy a jelentkező diák iskolaérett legyen és minden esetben fontos, hogy a szülők fő vonalaiban ismerjék a Waldorf-pedagógia által kínált embertani képet és az ehhez igazított nevelést, oktatást.

Fontos, hogy a szülők folyamatosan együttműködjenek az iskolával, a gyermeküket tanító pedagógusokkal.

Gyermekük közösen történő optimális neveléséhez fontos, hogy a Jelentkezési lapon (anamnézisen) található kérdésekre őszintén és részletesen válaszoljanak. Az osztálytanítónak és a szaktanároknak fontosak ezek a leírások a gyermekek tanításához való komoly felkészülésben. Mindezeket figyelembe véve építi fel az osztálytanító a nevelési folyamatot és működik együtt a szülőkkel az iskolás évek alatt.
A jelentkezési lap tartalmát bizalmasan kezeljük, azt csak az osztálytanító olvassa, a szaktanárok csak a szülőkkel történő egyeztetés után, indokolt esetben nézik meg. Köszönjük segítségüket!


ÉV KÖZBENI-, VAGY FELSŐBB ÉVFOLYAMOKBA VALÓ ÁTJELENTKEZÉS, FELVÉTEL
Lehetőség van arra, hogy tanév közben is fogadjunk átjelentkezőket a jelenleg működő évfolyamainkra. Ez esetben, illetve a felsőbb osztályokba való felvételi kérelem esetén kérjük jelentkezzen e-mailben, vagy hívja a 06 70 3315639 telefonszámot!
A felvételi minden esetben egyedi beszélgetések alapján történik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

„Hogy felfrissülj a nagy Egészben, lásd meg az Egészet minden kicsi részben!” Goethe